Webshop » GEBOORTE » Pampertaart/Baby Box PROMO!!!

Pampertaart/Geboortebox

Welkom!
Op deze pagina vindt u onze Pampertaarten, Babyboxen/geboorteboxen en Mystery Boxen terug.
Waarom kiezen voor ons?
Bij maken geen 2 dezelfde pampertaarten, we maken wel 2 dezelfde Babyboxen/Geboorteboxen, maar meer dan 2 dezelfde maken we nooit.  Waarom?  Omdat we graag willen dat JOUW geschenk uniek blijft!
Hiermee maken we het onszelf ook best moeilijk en moeten we onze webshop geregeld updaten, alsook constant nieuwe foto's maken en samenstellingen maken.  Maar we doen dit graag en bewust!

Wat moet u weten?
Buiten het feit dat we graag willen dat je geschenk UNIEK is, willen we je ook laten weten dat we met verschillende kleine lokale handelaars werken.  Dus als u bij ons koopt dan steunt u ook andere kleine lokale belgische handelaars.  Ik kijk heel er lang met wie ik de beste samenwerking kan maken, ik wil dat dezelfde filosofie en beleving in de items zit die ik mee in de box kan zetten.  Dezelfde passie om mensen dat unieke te geven.

Waarom boxen?
1. Boxen kan u versturen per post zodat deze op bestemming aankomt zonder problemen.
2. Boxen zijn makkelijk om mee te nemen en bovendien blijft het verrassings effect tot op het laatste moment.
3. Boxen zijn een nieuwe trend die we graag volgen omdat het de mogelijkheid geeft om andere items aan te bieden.

Waarom Mystery Box?
1. onze mystery boxen zijn unisex en voor mensen die inspiratieloos zijn en iets origineel willen geven als cadeau kunnen kiezen voor de mystery Box.  Je weet dus op voorhand niet wat erin komt zitten, het zijn dus items die we op stock hebben, maar de samenstelling bepalen we dus a la minute.  het blijft dus zowel voor de koper als verkoper een verrassing.   Durf jij dit te doen?

Pampertaarten:
De vraag naar gewone pampertaarten blijft bestaan en dus maken we geregeld nieuwe items. Belangrijk om te weten is dat we geen 2 maal dezelfde pampertaart maken, zodat je altijd met een uniek geschenkje op bezoek kan gaan.  

Optie: We kunnen deze ook aan huis laten leveren.  Dit is gratis in onze regio.
Anders kan u altijd kiezen voor het te versturen met bpost.

Veel plezier met het kiezen van JOUW unieke geschenkje uit het hart!